Markus Maulavirta: Unohtuiko jotain - Nykyajattelua kyseenalaistava keittokirja

TOIMITUSEHDOT

YLEISTÄ TIETOA TILAAMISESTA

Verkkokaupan tuotteita myy Marcuisine Oy ja Graphause Oy.  Asiakaspalvelun tavoittaa osoittesta myynti@unohtuikojotain.fi Tilaajan tulee olla 18 vuotta täyttänyt. Toimitamme tilauksia Suomeen sekä EU:n alueelle. Hinnat sisältävät arvonlisäveron 10%. Pidätämme oikeuden hinta- ja toimituskulujen muutoksiin. Tilaus- ja toimitusehdot koskevat Suomeen ja EU:n alueelle lähetettäviä tilauksia.

TILAAMINEN
Tuotteet tilataan sähköpostitse tai puhelimitse. Kaikki asiakastiedot käsitellään luottamuksellisesti. Tilauksen yhteydessä kysyttyjä yhteystietoja ei käytetä muuhun kuin tilauksen toimitukseen tai siinä ilmenevien epäselvyyksien selvittämiseen. Tilatessasi sinun edellytetään tutustuneen ja sitoutuneen kulloinkin voimassa oleviin toimitusehtoihin.

MAKSAMINEN
Tilauksen jälkeen saat sähköpostitse tai tekstiviestillä laskun maksutiedot.

TILAUS- JA MAKSUVAHVISTUS
Tilauksen jälkeen sähköpostiisi lähetetään tilausvahvistus. Vahvistusviestien lähettäminen edellyttää sähköpostiosoitteen antamista tilauksen yhteydessä. Tarkista myös roskapostikansio, jos et jostain syystä saa tilausvahvistusta.

TOIMITUSTAVAT SEKÄ TOIMITUSKULUT
Toimituskulut määräytyvät tilauksen mukaan. Toimitamme kaikki tilaukset postitse. 

KÄSITTELY- JA TOIMITUSAIKA
Tuotteita toimitetaan arkipäivisin ja tavallinen käsittelyaika on 1-3 arkipäivää (ma-pe). Ennakkotilatut tuotteet toimitetaan heti, kun tuotteita on saatu varastoon. Kun tilaus on käsitelty, siirtyy paketti postin kuljetettavaksi. Käsittelyajan lisäksi tulee postin kuljetusaika, joka normaalisti on 1-9 arkipäivää. Emme vastaa Postin kuljettamasta ajasta. Emme vastaa ylivoimaisen esteen aiheuttamista viivästymisistä tai viivästysten aiheuttamista välillisistä haitoista. 

PERUUTUSOIKEUS JA PALAUTUSEHDOT
Sinulla on kuluttajansuojalain mukainen oikeus peruuttaa tilauksesi 14 vuorokauden kuluessa tilauksen vastaanottamisesta. 

Peruutusilmoitukseen sinun tulee merkitä nimesi, osoitteesi, tilauspäivä ja tuote ja se tulee lähettää sähköpostilla osoitteeseen myynti@unohtuikojotain.fi. Tuote tulee palauttaa postitse 14 päivän kuluessa peruutusilmoituksesta alkuperäiskunnossa ja alkuperäispakkauksessa. Palautuskustannukset ovat asiakkaan vastuulla. Mikäli tuotetta on käytetty, pidätämme oikeuden laskuttaa arvonalennuksesta.

LUNASTAMATON PAKETTI
Lunastamatta jättäminen ei ole sama asia kuin palautus tai peruutus. Lunastamatta jätetystä paketista, josta ei ole tehty erillistä peruutusilmoitusta, perimme 19 € maksun.

ONGELMATILANTEET
Mikäli tuote on kadonnut tai vioittunut kuljetuksen aikana tai se ei muuten vastaa tilaustasi, tulee sinun ilmoittaa virheestä viimeistään 14 päivän kuluessa kirjallisesti Peruutusoikeus ja palautusehdot -kohdassa mainittuun osoitteeseen.