Markus Maulavirta: Unohtuiko jotain - Nykyajattelua kyseenalaistava keittokirja

TAPAA TEKIJÄT

Markus Maulavirta
Tuukka Kouri
Jari Etelälahti

UNOHTUIKO JOTAIN?

Unohtuiko Jotain on keittokirja, joka herättää lukijansa kyseenalaistamaan aikamme yltäkylläisyyden määrää. Otetaan pari askelta taaksepäin ja mietitään mitä olemme unohtaneet.

Kirja auttaa tässä tutkimusmatkassa menneeseen. Unohtuiko Jotain ei ole kuitenkaan pelkkä perinnekirja, vaan pikemminkin tulevaisuuteen katsova retrokirja. Se tuo julki jo unohdettuja mahdollisuuksia, metodeja ja makuja.

Veri, häränhäntä ja nyljetty orava – tämän kirjan avulla osaat valmistaa maittavan aterian näistä ja monista muista upeista raaka-aineista.

Norm. 25 €/kpl

UNOHTUIKO JOTAIN ON KEITTOKIRJA, JOKA HERÄTTÄÄ LUKIJANSA KYSEENALAISTAMAAN AIKAMME YLTÄKYLLÄISYYDEN MÄÄRÄÄ.

Otetaan pari askelta taaksepäin ja mietitään mitä olemme unohtaneet.

Kirja auttaa tässä tutkimusmatkassa menneeseen. Unohtuiko Jotain ei ole kuitenkaan pelkkä perinnekirja, vaan pikemminkin tulevaisuuteen katsova retrokirja. Se tuo julki jo unohdettuja mahdollisuuksia, metodeja ja makuja.

Veri, häränhäntä ja nyljetty orava – tämän kirjan avulla osaat valmistaa maittavan aterian näistä ja monista muista upeista raaka-aineista.

Norm. 25 €/kpl

TAPAA TEKIJÄT

Markus Maulavirta
Tuukka Kouri
Jari Etelälahti

Pitkän linjan ruokavaikuttaja ja eränkävijä Markus Maulavirta tökkää etusormellaan hyvinvointimaksaamme. Markus tarjoaa resepteillään virikkeitä raaka-aineiden maksimaaliseen hyödyntämiseen. Kirjan tavoitteena on palauttaa ruokaympyräämme ympäristöaktiiviseen suuntaan.

Ruokahipsteriys on keinotekoisen aallonharjalla. Pystymme valitsemaan rusinat pullistamme ja ideologian purkista. Ruoka kulkee pidemmän matkan kuin koskaan. Valikoimat ovat valtavat ja hävikki mittavaa. Onko ajan hengen mukaista pikatankata lounaaksi maustettua 35 päivän ikäistä broileria? Samanaikaisesti satojatuhansia munintakanoja tuhotaan. Perinteiset kanat ovat kadonneet ruokapöydästämme.

Markus tarjoaa reseptiikan keinoin kunnioituksensa raaka-aineeseen ja elämään. Ruoanvalmistus ei ole ajansäästämistä. Se on yhdessäoloa ja olemisen iloa. Tuukka Kourin valokuvat kuljettavat Markus Maulavirran kehotusta palata eettiseen ja välittävään nautiskeluun. 

Käy pöytään, unohtuiko jotain?

TUEMME SAIRAALAKLOVNEJA

Keittiömestari, eräopas Markus Maulavirta lahjoittaa "Unohtuiko jotain?" -keittokirjan myyntituotoista 10% Sairaalaklovneille!

”Tätä kirjaa oli niin kiva tehdä, että päätimme jakaa iloa.
Sairaalaklovnit tekevät pyyteetöntä, hienoa työtä sairaiden parissa.
Ei siis unohdeta heitä!”, Maulavirta sanoo.

Norm. 25 €/kpl

Yhteistyötä peukuttamassa Sairaalaklovnit ry:n toiminnanjohtaja Aino Viertola ja Maulavirta itse.